Eniszámla 1.0 több példányának telepítése ugyanazon számítógépre

(kbp101a008)

Termék(ek)

Eniszámla 1.0 Std, Eniszámla 1.0 Pro

Igény

Az Eniszámla Std és Pro programját két vagy több példányban szeretné számítógépén használni. Ezzel lehetősége nyílik két vagy több kibocsátó céget kezelni a programon belül.

Megoldás

 1. Töltse le a weboldalunkról az Eniszámla 1.0 licenc nélküli változatát, vagy helyezze be a megrendelt telepítő CD-t a meghajtóba.
  • Eniszámla 1.0 Std változat letöltése: Klikk ide
  • Eniszámla 1.0 Pro változat letöltése: Klikk ide
 2. Indítsa el a telepítést a setup.exe (Std változat) vagy a setuppro.exe (Pro változat) alkalmazás elindításával. Az indítás után biztonsági figyelmeztetés jelenhet meg bizonyos rendszerbeállítások esetén. A figyelmeztetés ellenére futtassa tovább a telepítőt.


 3. A futó programokat a telepítés előtt zárja be! Erre az üdvözlőképernyő is figyelmeztet. Kattintson a tovább gombra!


 4. A következő képernyőn az utolsó programfrissítés által beillesztett újdonságokról és változásokról kap tájékoztatást. Kattintson a tovább gombra!


 5. A szoftver beállításai majd a fájlok másolása a végfelhasználói licencszerződés elfogadása után kezdődik. Olvassa végig a szerződést, és ha egyetért a feltételekkel kattintson az Igen gombra!
 6. Amennyiben elfogadta a szerződést, a következő ablakban a telepítő könyvtárat kell megadni. Mivel már egy verzió telepítve van, nagyon fontos, hogy a telepítési mappának egy másik, nem alapértelmezett mappát adjon meg! Legegyszerűbb, ha egy kötőjel után az új szoftver felhasználó (a szoftver megvásárlója) ékezet és speciális karakterektől mentes nevét írja a könyvtár struktúra végére.


 7. A programcsoport kiválasztásánál is hasonlóan kell eljárni, a programnév után kötőjellel írja be a felhasználó nevét!


 8. Ezek után a telepítő készen áll a fájlok másolására. Kattintson a tovább gombra!
 9. Amennyiben a telepítő néhány régebbi verziójú állományt akar telepíteni, mint a számítógépen lévő, ezt az üzenetet láthatja. Ajánlatos az Igen, vagy az Igen, mindet gombok valamelyikét választani a továbblépéshez.


 10. Az alábbi ablakkal véget ért a telepítés, kattintson az OK gombra a befejezéshez!


 11. A Start menü ’Minden program’ vagy ’Programok’ alatt új programcsoport lesz látható, a megadott névvel.


 12. Ahhoz, hogy az asztalról tudja indítani a szoftver ezen verzióját, az Eniszámla 1.0 ikonra kattintson jobb gombbal és válassza a 'Parancsikon létrehozása' parancsot.


 13. A létrejött Eniszámla 1.0 Pro (2) nevű ikont húzza az asztalra!


 14. A parancsikont nevezze át a program használójának nevére. (Pl.: Eniszámla 1.0 Pro-MintaKft)


 15. A program aktiválásához a licencfájlt (eniszamla.key vagy eniszamlapro.key) másolja be a most telepített szoftver 6. pontban megadott könyvtárába (az elérési út amit a telepítési könyvtárnál adott meg).

Ezekkel a lépésekkel sikeresen telepített egy újabb Eniszámla példányt a számítógépére.